Pepp på att köpa in nytt smink

Herregud, jag verkligen ogillar skolan! Man går dit, plågas hela dagen. Sen kommer man hem och inte är man ledig då heller, nene. Då ska man ju ha läxor! Åh, vill bara stämma personen som kom på läxor. Om vi nu låtsas för en stund att det skulle kunna vara möjligt ;} Haha ne men jag är verkligen väldigt skoltrött, minst sagt.
Föresten, jag har blivit sjukt sugen på att köpa in mera sminprudukter till mig själv på sistonde. Jag har aldrig varit sådär jättepepp på att använda smink försen för något år sedan. Nu är jag helt in love with smink och tycker det är sjukligt roligt att testa olika sorters sminkningar. Rätt kul det där med att liksom hitta sin egna stil. Det är inte alltid så lätt kan jag tycka, men det är ju bara att prova sig fram och till sist så brukar man hitta något som man tycker fungerar bra för sig själv.
Nu ska jag gå ner och glo lite på TV med min kära familj ♥
PS: Fixade så att bilden åvanför arkivet nu är min egen istället för att ha den som kom med i gratisdesignen. Min kompis tog den bilden på mig (elr rättare sagt, på min mage och min kamera..) i sommras när vi hade en liten "fotograferingsdag" hemma hos henne. Så den fick det bli, i alla fall sålänge!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se