Förkyld

Okey. Nu har jag fixat en egen header istället för att behöva ha den där headern som följde med i gratisdesignen som jag laddade ned. Den blev helt okey faktiskt, fungerar i alla fall till att ha sålänge!
Har gått och blivit sjuk, inte kul alls. Har gått runt och snörvlat här hemma hela förmiddagen. Ne usch, sommar och sol ska det vara. Inte vinter kyla och äcklig snuva. Usch, usch, usch! Åh vad jag saknar en rikigt fet, härlig shoppingrunda just nu, skulle verkligen inte sitta fel! Fast det sitter dock aldrig fel med shopping, haha. Har funderar ett tag på om jag möjligen ska börja spara ihop till ett nytt objektiv till min Canon EOS 500D. Känner nämligen att jag behöver ett nytt som bland annat kan zooma längre. Kommer ta ett tag för mig att spara ihop till det imed att jag är helt pank för tillfället, men äh. Får helt enkelt spara lite längre bara (;
En lite halvkass bild på hur mina naglar ser ut för tillfället. MaxFactors röda nagellack, just love it! ♥

Bloggdesign är inte min starka sida.

Okey jag vet. Att ladda ner en gratisdesign är inget man gör för att man så gärna vill, men nu är det faktiskt så att alla människor har olika saker man är bra på. Och att skapa bloggdesigner är inte min starka sida här i livet. Dessutom så tycker jag egentligen att inläggen nog är det som spelar mest roll. Inte om jag har designat bloggen själv eller inte. Så tills jag kan fixa en annan bloggdesign på något sätt, så överlämnar jag bloggdesignandet till proffsen som är så snälla och gör fina gratisdesigner som jag och många andra kan ladda ner! :)
(Det är denna tjej som har gjort bloggdesignen jag har nu! Vill även tillägga att bilderna i headern inte är mina, utan de fick man med bloggdesignen.) Jag ska ändra headern så snarast som möjligt!
Förövrigt sitter jag just nu och njuter utav helgen till fullo. Sitter bänkad framför datorn (så jag spenderar många helger vet ni, haha!) med godis och med det vackra ljudet av Gavin DeGraws ljuva stämmor, love it! ♥
Hoppas ni har en lika mysig Fredag som jag har, höres!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se