Pepp på att köpa in nytt smink

Herregud, jag verkligen ogillar skolan! Man går dit, plågas hela dagen. Sen kommer man hem och inte är man ledig då heller, nene. Då ska man ju ha läxor! Åh, vill bara stämma personen som kom på läxor. Om vi nu låtsas för en stund att det skulle kunna vara möjligt ;} Haha ne men jag är verkligen väldigt skoltrött, minst sagt.
Föresten, jag har blivit sjukt sugen på att köpa in mera sminprudukter till mig själv på sistonde. Jag har aldrig varit sådär jättepepp på att använda smink försen för något år sedan. Nu är jag helt in love with smink och tycker det är sjukligt roligt att testa olika sorters sminkningar. Rätt kul det där med att liksom hitta sin egna stil. Det är inte alltid så lätt kan jag tycka, men det är ju bara att prova sig fram och till sist så brukar man hitta något som man tycker fungerar bra för sig själv.
Nu ska jag gå ner och glo lite på TV med min kära familj ♥
PS: Fixade så att bilden åvanför arkivet nu är min egen istället för att ha den som kom med i gratisdesignen. Min kompis tog den bilden på mig (elr rättare sagt, på min mage och min kamera..) i sommras när vi hade en liten "fotograferingsdag" hemma hos henne. Så den fick det bli, i alla fall sålänge!

Fredagsmys

Sitter just nu och kollar på min väns livebloggande. Ganska så kul faktiskt fastän det är på tyska. Tränar ju mitt tyska tal, så man får ju nt klaga. Haha! Har sjukt ont i magen på något spy-aktigt sätt just nu, riktigt jobbigt. Fast det går antagligen över snart, brukar vara så för min del som tur är. Åt precis kvällsmat här uppe på mitt rum också, imed att jag ville kolla på livebloggen och så. Kändes en aning odd, inget jag gör vanligtvis liksom. Jaja, roliga upplevelser jag har haft idag, verkligen.
Nu ska jag se resten av livebloggen klart, sen ska jag dra ner och läka godis samt kolla på någon film tillsammans med mamma och pappa. Mys!
Trevlig Fredag på erInför sommaren 2012

Herregud, älskar sidan! Allt ser ut som sådana där "drömkläder" som man skulle gett allt för att få ha i sin garderob. Måste bomba garderoben med nya härliga sommarkläder sen inför sommaren 2012, inköp därifrån bl.a då kanske? OH, ska ju till London sen i sommar också, där ska det ju också bli en hel del shopping, can´t wait!
Allt är überfint på sidan, men just dessa shortsen bara MÅSTE jag ha, jag bara måste!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se